5+1 hasznos tipp a ruhapróbára

Kedves Menyasszony!

Az alábbiakban szeretnélek ellátni néhány jótanáccsal, hogy a menyasszonyi ruhapróbára felkészülten érkezz!

1. Az előre egyeztetett időpontra, pontosan és kipihenten gyere ruhát próbálni… és kérlek ne siess! Nagyon fontos, hogy semmiféle stressz ne érjen, amikor egy ilyen fontos elemét válaszod ki a nagy napnak. Egyszer vagy menyasszony, élvezd a készülődést is!

2. Hozz magaddal egy tiszta, (magas sarkú) cipőt, lehetőleg olyan magasat, amilyet majd a nagy napon is tervezel viselni. Gondold át! Mi az a magasság, amit akár 10 órán keresztül is tudsz hordani, anélkül, hogy kellemetlen legyen. A cipő azért fontos, mert más a testartásunk magas sarkú cipőben.

3. Bár a legtöbb ruha tartalmaz beépített melltarót, jó tanács, hogy a ruhapróba napján lehetőleg levehető pántos, fehér vagy testszínű melltartót viselj. Amennyiben testhez simuló fazont is el tudsz képzelni, érdemes lézervágott alsóneműt venned a próba napján.

4. Lehetőleg egyedül, vagy csak egy kísérővel érkezz. Bizonyára mindenki a legjobbat szeretné neked és ellát a tanácsaival, én mégis azt mondom, hogy az álomruhádra neked kell ráérezned.

5. Kerüld az erős sminket! Természetesen a nagy napon különleges sminkkel és tökéletes frizurával fogod viselni a ruhát, mégis arra kérlek, kerüld az erős sminket a ruhapróba idején! Nem a ruhát választjuk a sminkhez, hanem fordítva. 

+ 1 Készíts fotókat – nem tilos – de soha ne dönts a képek alapján -higgy inkább a saját szemednek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük