Home

Rólam

„Mindenkinek csak ajanlani tudom Editet, egy igazi csupaszív ember. Nagyon nagy profizmussal végzi a munkáját, őszinte és végtelenül segítőkész. Pár perc beszélgetés után már tudta is, milyen ruhát keresek, és elsőre meg is lett A RUHA ?. Nem gondoltam, hogy lehetséges elsőre megtalálni az igazi ruhat, de nala minden lehetseges. 🙂 Az biztos, hogy Editnél nem kell attól félni, hogy rosszul választottál. Neki ugyanannyira fontos, hogy jól érezd magad a ruhaban, mint nekem, és nem enged el addig, amíg az nem tökeletes :))) Egy nagyon kedves, vidám ember, öröm volt hozza a probákra járni:). Köszönöm még egyszer a nagyszerű munkádat, és hogy tökéletessé varázsoltad a nagy napunkat :)”

Simon- Szekér Petra

 

 

„Igen, ez nem kérdés !!! Minden menyasszonymak ajánlom a Boristyán Esküvői Szalont, aki a NAGY Napon felejthetetlen szeretne lenni!!! Editnek köszönöm a munkáját Ő a legprofibb?türelmes és fáradhatatlan, szíve lelke benne volt a ruhámban❤️csak így tovább!”

Proks Reni

 

 

„Nővérem példáját követve fordultam Edithez szinte elképzelés nélkül. Azonban gyorsan sikerült kiválasztani a tökéletes ruhát. Emellett őszinteséget, sok hasznos tanácsot és rengeteg pozitív energiát is kaptam Tőle, ami átsegített a nagy napon. Esküvőnkön tett látogatását és segítségét pedig külön köszönöm! Remélem, néhány év múlva már az unokahugaim fordulhatnak a Borostyán Esküvői Szalonhoz segítségért!”

Keszlerné Kovács Katalin

 

 

„A Borostyán Esküvői Szalon volt az első szalon, ahova próbára bejelentkeztem. Kicsit szkeptikusan vágtam neki a ruhapróbáknak, mert nem a klasszikus hercegnős menyasszonyi ruhák tetszettek és szinte biztos voltam benne, hogy végül varratnom kell majd a ruhámat. Ehhez képest Edithez belépve 5mp alatt megláttam a fogason ” A RUHÁT”. Viszont Edit tanácsára először több fazont is végigpróbáltam, azért, hogy nehogy elvigyen a hév. Ez szerintem nagyon jó dolog, mert tényleg fontos az, hogy lássák a menyasszonyok, hogy melyik fazon hogy áll rajtuk. Végül az először meglátott ruha lett a tökéletes, a mai napig ezer közül is ezt a ruhát választanám. Legfőképpen azoknak ajánlanám a szalont, akiknek tetszenek a letisztult, minőségi ruhák. Edit, köszönök mindent mégegyszer!

Molnár Melinda

 

 

„A hétvégén nagy megtiszteltetés ért bennünket..az unokahúgom elhívott minket (a két nagynénjét és az örömanyát) a RUHA kiválasztására.
Őszintén három szalonban voltunk.De a Borostyán szalonon kívűl senkitől
sem kaptunk intuiciókat, tanácsokat, praktikákat. Azonnal belelátott a menyasszony szívébe,lelkébe. Félénken, izgalommal teli (gyönyörű lányként) lépett be a szalonba..és egy hercegnőként távozott…felemelt fejjel már csak a hintó hiányzott. Editnek álomszép ruhái vannak…Ez ugyan csak két napja történt..de egyfolytában a kis videót nézem amit készítettem róla..MEGTALÁLTA A TÖKÉLETES RUHÁT. Abszolút hozzáértő üzletasszony maximális EMBERSÉGGEL,TUDÁSSAL,UDVARIASSÁGAL.
KÖSZÖNJÜK EDIT ???”

Kozó Eszter

 

Még több vélemény…