A CIZZY BRIDAL AUSTRALIA egy 2009-ben alapított modern családi start-up vállalkozás, amely jelenleg is már erős alapokkal rendelkezik az USA-ban és az ausztrál hazai piacon. Dinamikus fejlődésének következő fejezeteként, a Cizzy Bridal most meghódítja Európát is!

6 egyedülálló márkával a CBA család biztosan kínál valamit MINDEN menyasszonynak elérhető árszinten a Boho Glamtől a Couture-ig.

Az időtlen klasszikusoktól a kortárs mesterművekig, a közös felfedező utazásunk most kezdődik. A Cizzy Bridal exkluzív betekintést ad Európa legkiválóbb menyasszonyi divat trendjeibe. Készen állsz erre a elbűvölő felfedezésre? Lapozz egyet, engedj utat a varázslatnak, és fedezzük fel együtt azokat a trendeket, amelyek örökké meghatározzák a szerelmed történetét.

Cizzy Bridal

A Cizzy Bridal a hagyományőrző menyasszonyi romantikát képviseli. A modern menyasszony számára készült, aki szereti a klasszikus stílusjegyeket. A 2009-ben alapított Cizzy Bridal világszerte meghódította a menyasszonyok szívét elegáns ivory kreppjeivel, részletgazdag mintáival és különleges dizájnjaival.

Elysian Bridal

Az Elysian Bridal az extravagáns menyasszonyok számára készült, akik szeretik az összetett részleteket.

Álomszép körvonalaival a kifinomultság és letisztultság új szintjét hozza el.